Opslagruimte in Emmeloord

Ontdek de ideale opslagoplossing in Emmeloord bij OpslagNL, gevestigd aan de Werktuigenweg 20. Of u nu ruimte nodig heeft voor bedrijfsinventaris, seizoensgebonden items, je inboedel of persoonlijke bezittingen, wij bieden een veilige en gemakkelijk toegankelijke opslagfaciliteit. Onze opslagruimte in Emmeloord combineert state-of-the-art beveiliging met flexibele opslagruimtes, zodat u met vertrouwen uw eigendommen kunt opslaan. Ervaar de voordelen van onze goed onderhouden faciliteit en kies voor OpslagNL als uw betrouwbare partner in opslag in Emmeloord.

OpslagNL

Kies hieronder hoeveel opslagruimte je nodig hebt!

Opslagruimtes in Emmeloord voor de laagste prijs

Kies de basisafmeting van jouw unit (klein, medium, groot) om alle beschikbare afmetingen te zien.
Of bel voor meer informatie naar: 088-3031400

 1. Klein
 2. Medium
 3. Groot

Of laat ons berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt!


Unitnaam Unit A Unit B Unit C
Vierkante meters 1 1 3
Kubieke meters 1 3 9
Afmetingen (B/D/H) 1x1x1 1x1x3 1x3x3
Omschrijving Ruimte voor 60 verhuisdozen of,2 driezitsbanken die op hun zijkant staan. Ruimte voor 90 verhuisdozen of,de inhoud van uw zolder. Ruimte voor 120 verhuisdozen of, de inhoud van uw zolder.
Prijs (€ per week) 1,04 4,62 10,38
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit D Unit E Unit F
Vierkante meters 4.5 6 7.5
Kubieke meters 13.5 18 22,5
Afmetingen (B/D/H) 3x1.5x3 3x2x3 3x2.5x3
Omschrijving Ruimte voor 125 verhuisdozen of, Gemiddeld 1 persoonshuishouden Ruimte voor 125 verhuisdozen of, Groot 1 persoonshuishouden De volledige inboedel van een 2 persoonshuishouden
Prijs (€ per week) 12,69 16,15 19,62
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit G Unit H Unit I Unit J
Vierkante meters 9 12 15 17.5
Kubieke meters 27 36 45 52.5
Afmetingen (B/D/H) 3x3x3 3x4x3 3x5x3 3.5x5x3
Omschrijving De inboedel van een 4 persoonshuishouden De inboedel van een 4 persoonshuishouden De inboedel van een 6 persoonshuishouden De inboedel van een 8 persoonshuishouden
Prijs (€ per week) 21,92 27,69 32,31 36,92
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online Boek direct online

Kunnen wij jou helpen met opslag in Emmeloord?

Op werkdagen ontvang je binnen 4 uur een voorstel of meer informatie op maat. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een voorstel.
  Opslagruimte huren

  Ben je op zoek naar opslag in Emmeloord?

  OpslagNL heeft de oplossing voor het opslaan van jouw inboedel, motor of andere attributen. Stel, je gaat verhuizen van of naar Emmeloord. Je woning staat bomvol met verhuisdozen en andere items. Of misschien moet je al wel uit je huidige woning maar heb je nog geen sleutel van jouw nieuwe paleis. Bij Opslag Emmeloord van OpslagNL is het mogelijk om snel en voordelig te huren, ook voor tijdelijke opslag. Bovendien staan al je spullen beveiligd opgeslagen. Een flexibele en veilige opslagruimte in de Noordoostpolder voor al je spullen! Heb je opslag nodig voor enkele dagen of enkele maanden? Bij ons kan je altijd terecht!

  Voor de meest betaalbare opslaglocatie in Emmeloord moet je bij OpslagNL zijn!
  Reserveer nu! ✓ Betaalbaar ✓ Veilig ✓ Betrouwbaar.

  De grootte van de opslag bepaal je zelf hierboven door middel van onze m3 calculator. Wij staan voor een goedkope en kwalitatieve opslagruimte. Prijs is voor ons een belangrijk onderdeel, wij willen namelijk de goedkoopste zijn en de beste service leveren! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste self storage in Emmeloord. Met ons wordt verhuizen en het opslaan van spullen een stuk gemakkelijker. Neem vrijblijvend contact met ons op voor onze verschillende opslagruimtes.

  Deze locatie vind je aan de Werktuigenweg 20 in Emmeloord. Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken. Wil je opslagruimte in een andere plaats? Wij hebben ook locaties in Emmen, ZwolleKampen, Apeldoorn en Goor!

  7 voordelen opslagruimte huren in Emmeloord:

  • Opslag van huisraad, we slaan je spullen veilig op.
  • Laagste prijsgarantie, wij bieden betaalbare opslagruimtes.
  • Verschillende afmetingen opslagboxen.
  • Betrouwbaar, betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Huurtermijn vanaf 1 week, voor tijdelijke en langdurige opslag staan we voor je klaar.
  • Dagelijks toegang, tussen 06:00 en 23:00 uur heb je toegang met een eigen sleutel/toegangscode.
  • Per week opzegbaar.
  • Camerabeveiliging, je spullen staan veilig opgeslagen.

  Wil je weten hoe Opslag Emmeloord beoordeeld wordt? Bekijk dan onze beoordelingen op huren.nl. Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord!

  Tel: (088) 303 1400
  E-mail: info@opslagnl.nl 

  Opslag Emmeloord

  Veelgestelde vragen over Opslag

  Een opslagunit kan je bij ons al vanaf €1,04 per week huren. We zijn in jouw regio gegarandeerd de goedkoopste. Daarnaast hebben wij verschillende units met verschillende vierkante- en kubieke meters opslagruimte.

  Met onze M3 calculator kan jij gemakkelijk uitrekenen hoeveel m3 opslag jij nodig hebt en kan je bekijken bij welke vestiging jij jouw spullen kan opslaan.

  Onze kleinste unit is 1x1x1 en onze grootste opslag unit is 3.5x5x3. Wij hebben verschillende kleine, medium en grote units om jouw inboedel in op te slaan.