Opslagruimte in Emmeloord

Ontdek de ideale opslagoplossing in Emmeloord bij OpslagNL, gevestigd aan de Werktuigenweg 20. Of u nu ruimte nodig heeft voor bedrijfsinventaris, seizoensgebonden items, je inboedel of persoonlijke bezittingen, wij bieden een veilige en gemakkelijk toegankelijke opslagfaciliteit. Onze locatie in Emmeloord combineert state-of-the-art beveiliging met flexibele opslagruimtes, zodat u met vertrouwen uw eigendommen kunt opslaan. Ervaar de voordelen van onze goed onderhouden faciliteit en kies voor OpslagNL als uw betrouwbare partner in opslag in Emmeloord.

Veilige en toegankelijke opslagruimtes

Een van de belangrijkste aspecten bij het huren van opslagruimte is de veiligheid van je spullen. Gelukkig kun je erop vertrouwen dat opslagruimtes in Emmen goed beveiligd zijn. We slaan jouw spullen veilig en verwarmd op. Er hangt camerabeveiliging die ervoor zorgt dat je spullen veilig zijn opgeslagen en beschermd worden tegen diefstal en schade.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat ze opslagruimte goed toegankelijk is. Je wilt immers gemakkelijk bij je spullen kunnen wanneer dat nodig is. Daarom kun je direct bij je opslagbox terecht tussen 06:00 en 23:00 uur met een eigen sleutel en/of toegangscode.

Opslagruimte op maat in Emmeloord

Bij OpslagNL begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om opslagruimte. Daarom bieden wij opslagruimtes op maat, zodat je precies de ruimte krijgt die je nodig hebt. Of je nu een kleine opbergruimte zoekt voor seizoensgebonden spullen of een ruimere opslagruimte voor het bewaren van je complete inboedel, wij hebben de juiste oplossing voor je.

Onze opslagruimtes zijn voorzien van camerabewaking, zodat je met een gerust hart je spullen kunt opslaan. Of het nu gaat om waardevolle bezittingen, verhuisdozen of meubels, wij zorgen ervoor dat alles veilig en goed beveiligd is.

OpslagNL

Kies hieronder hoeveel opslagruimte je nodig hebt!

Opslagruimtes in Emmeloord voor de laagste prijs

Kies de basisafmeting van jouw unit (klein, medium, groot) om alle beschikbare afmetingen te zien.
Of bel voor meer informatie naar: 088-3031400

 1. Klein
 2. Medium
 3. Groot

Of laat ons berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt!


Unitnaam Unit A Unit B Unit C
Vierkante meters 1 1 3
Kubieke meters 1 3 9
Afmetingen (B/D/H) 1x1x1 1x1x3 1x3x3
Omschrijving Ruimte voor 60 verhuisdozen of,2 driezitsbanken die op hun zijkant staan. Ruimte voor 90 verhuisdozen of,de inhoud van uw zolder. Ruimte voor 120 verhuisdozen of, de inhoud van uw zolder.
Prijs (€ per week) 1,04 4,62 10,38
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit D Unit E Unit F
Vierkante meters 4.5 6 7.5
Kubieke meters 13.5 18 22,5
Afmetingen (B/D/H) 3x1.5x3 3x2x3 3x2.5x3
Omschrijving Ruimte voor 125 verhuisdozen of, Gemiddeld 1 persoonshuishouden Ruimte voor 125 verhuisdozen of, Groot 1 persoonshuishouden De volledige inboedel van een 2 persoonshuishouden
Prijs (€ per week) 12,69 16,15 19,62
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit G Unit H Unit I Unit J
Vierkante meters 9 12 15 17.5
Kubieke meters 27 36 45 52.5
Afmetingen (B/D/H) 3x3x3 3x4x3 3x5x3 3.5x5x3
Omschrijving De inboedel van een 4 persoonshuishouden De inboedel van een 4 persoonshuishouden De inboedel van een 6 persoonshuishouden De inboedel van een 8 persoonshuishouden
Prijs (€ per week) 21,92 27,69 32,31 36,92
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online Boek direct online

Gebruiksvriendelijkheid van de box

Bij het huren van opslagruimte is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de opslagruimte. Je wilt immers genoeg ruimte hebben om al je spullen op te slaan. OpslagNL heeft verschillende groottes beschikbaar, variënd van kleine opslagboxen tot grote ruimtes voor het opslaan van bijvoorbeeld meubels. Hierdoor vind je altijd een opslagruimte die perfect past bij de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. De opslag in Emmeloord is makkelijk te bereiken met een auto of verhuisbusje zodat je makkelijk spullen kunt opslaan of juist weer ophalen.

Opslagruimte huren in Emmeloord bij OpslagNL

Wil je een opslagruimte huren in Emmeloord? Bij OpslagNL ben je aan het juiste adres. We bieden de ideale oplossing voor het veilig opslaan van al je spullen, of je nu gaat verhuizen, je huis aan het verbouwen bent of gewoon wat extra ruimte nodig hebt. Je vindt onze opslag locatie aan de Werktuigenweg 20 in Emmeloord.

Gemakkelijke en flexibele opslag

Bij OpslagNL streven we naar gemak voor onze klanten. Daarom bieden we flexibele opslagmogelijkheden in Emmeloord. Of je nu slechts voor een korte periode opslagruimte nodig hebt of voor langere tijd, wij passen ons aan aan jouw wensen. Onze opslagruimtes zijn gemakkelijk toegankelijk, zodat je snel bij je spullen kunt als dat nodig is.

Voordelige opslag in Emmeloord huren

Prijs is voor ons een belangrijk onderdeel, wij willen de goedkoopste zijn met de beste service! Wij zijn in jouw regio dan ook gegarandeerd de goedkoopste. Vind je een opslagbox toch ergens anders goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan.

Opslagruimte huren

Opslagruimte in Emmeloord

OpslagNL heeft de oplossing voor het opslaan van jouw inboedel, motor of andere attributen. Stel, je gaat verhuizen van of naar Emmeloord. Je woning staat bomvol met verhuisdozen en andere spullen. Of misschien moet je al wel uit je huidige woning maar heb je nog geen sleutel van jouw nieuwe paleis. Bij Opslag Emmeloord van OpslagNL is het mogelijk om snel en voordelig te huren. Bovendien staan al je spullen beveiligd opgeslagen. Een flexibele en veilige opslagruimte in de Noordoostpolder voor al je spullen! Heb je opslag nodig voor enkele dagen of enkele maanden? Bij ons kan je altijd terecht.

De grootte van de opslag bepaal je zelf hierboven door middel van onze m3 calculator. Wij staan voor een goedkope en kwalitatieve opslagruimte. Prijs is voor ons een belangrijk onderdeel, wij willen namelijk de goedkoopste zijn en de beste service leveren! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste self storage in Emmeloord. Met ons wordt verhuizen en het opslaan van spullen een stuk gemakkelijker. Neem vrijblijvend contact met ons op voor onze verschillende opslagruimtes.

Ben je op zoek naar opslag in een andere plaats? Wij hebben ook locaties in EmmenZwolleKampenApeldoorn en Goor!

Voor de meest betaalbare opslaglocatie in Emmeloord moet je bij OpslagNL zijn!
Reserveer nu! ✓ Betaalbaar ✓ Veilig ✓ Betrouwbaar.

Opslag Emmen
Vrijblijvend voorstel ontvangen

Op werkdagen ontvang je binnen 4 uur een voorstel of meer informatie op maat. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een voorstel.
  Contactgegevens

  Je vindt onze opslag aan de Werktuigenweg 20 in Emmeloord. Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken. Je kunt ons bereiken via de onderstaande contactgegevens:

  Tel: (088) 303 1400
  E-mail: info@opslagnl.nl 

  Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!

  Benieuwd hoe OpslagNL Emmeloord wordt beoordeeld? Bekijk dan onze beoordelingen op huren.nl.

  Veelgestelde vragen over Opslag

  Een opslagunit kan je bij ons al vanaf €1,04 per week huren. We zijn in jouw regio gegarandeerd de goedkoopste. Daarnaast hebben wij verschillende units met verschillende vierkante- en kubieke meters opslagruimte.

  Met onze M3 calculator kan jij gemakkelijk uitrekenen hoeveel m3 opslag jij nodig hebt en kan je bekijken bij welke vestiging jij jouw spullen kan opslaan.

  Onze kleinste unit is 1x1x1 en onze grootste opslag unit is 3.5x5x3. Wij hebben verschillende kleine, medium en grote units om jouw inboedel in op te slaan.