Opslagruimte Leeuwarden: De beste oplossing voor al uw opslagruimte behoeften

Bent u op zoek naar betrouwbare opslagruimte in Leeuwarden? Of heeft u een opslagbox nodig voor uw persoonlijke of zakelijke inboedel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Per 1 januari 2025 bieden wij flexibele en veilige opslag in Leeuwarden, perfect voor particulieren en bedrijven die extra ruimte nodig hebben.

Waarom kiezen voor een opslagbox in Leeuwarden?

Het huren van opslagruimte in Leeuwarden is de ideale oplossing als u tijdelijk of langdurig extra ruimte nodig heeft. Of het nu gaat om meubels, seizoensgebonden spullen, archieven of voorraad: onze opslagunits zijn afgestemd op uw specifieke wensen. Wij begrijpen dat de behoefte aan opslag varieert, daarom bieden wij verschillende formaten aan, zodat u nooit te veel betaalt voor ongebruikte ruimte.

Voordelen van onze opslagruimtes in Leeuwarden

Onze opslagboxen in Leeuwarden zijn ontworpen om uw spullen optimaal te beschermen. Wij bieden:

  • Veilige opslag: Al onze opslagruimtes zijn voorzien van geavanceerde beveiligingssystemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw eigendommen.
  • Toegankelijkheid: Onze faciliteiten zijn 7 dagen per week toegankelijk, zodat u altijd bij uw spullen kunt.
  • Flexibele huurcontracten: Of u nu voor een korte periode of voor langere tijd huurt, wij bieden flexibele oplossingen op maat.
  • Diverse opslagformaten: Van kleine opslagboxen tot grotere opslagruimtes; wij hebben altijd een formaat dat bij u past.
OpslagNL

Opslagruimtes beschikbaar in Apeldoorn

Kies de basisafmeting van jouw unit (klein, medium, groot) om alle beschikbare afmetingen te zien.
Of bel voor meer informatie naar: 088-3031400

  1. Klein
  2. Medium
  3. Groot
Unitnaam Unit A Unit B Unit C
Vierkante meters 1 1 3
Kubieke meters 1 3 9
Afmetingen (B/D/H) 1x1x1 1x1x3 1x3x3
Omschrijving Ruimte voor 30 verhuisdozen of,2 driezitsbanken die op hun zijkant staan. Ruimte voor 60 verhuisdozen of,de inhoud van uw zolder. Ruimte voor 90 verhuisdozen of, de inhoud van uw zolder.
Prijs (€ per week) 1,04 4,62 10,38
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit D Unit E Unit F
Vierkante meters 4.5 6 7.5
Kubieke meters 13.5 18 22.5
Afmetingen (B/D/H) 3x1.5x3 3x2x3 3x2.5x3
Omschrijving Ruimte voor 125 verhuisdozen of, Gemiddeld 1 persoonshuishouden Ruimte voor 125 verhuisdozen of, Groot 1 persoonshuishouden De volledige inboedel van een 2 persoonshuishouden
Prijs (€ per week) 12,69 16,15 19,62
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit G Unit H Unit I Unit J
Vierkante meters 9 12 15 17.5
Kubieke meters 27 36 45 52.5
Afmetingen (B/D/H) 3x3x3 3x4x3 3x5x3 3.5x5x3
Omschrijving De inboedel van een 4 persoonshuishouden De inboedel van een 4 persoonshuishouden De inboedel van een 4 persoonshuishouden De inboedel van een 4 persoonshuishouden
Prijs (€ per week) 21,92 27,69 32,31 36,92
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online Boek direct online

Gebruiksvriendelijkheid van de box

Wanneer je opslagruimte gaat huren, is het essentieel om rekening te houden met de afmetingen van de ruimte. Je wilt tenslotte voldoende plek hebben voor al je bezittingen. OpslagNL biedt diverse formaten aan, van compacte boxen tot ruime opslagunits, geschikt voor bijvoorbeeld meubels. Zo kun je altijd een ruimte vinden die precies aansluit op de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. Bovendien is de locatie in Leeuwarden goed bereikbaar met zowel een auto als een verhuisbus, waardoor je eenvoudig je spullen kunt brengen of ophalen.

Opslagruimtes in Leeuwarden bij OpslagNL

Opslagruimte nodig? Dan ben je bij OpslagNL op de juiste plek. Wij bieden de perfecte oplossing voor het veilig opbergen van al je bezittingen, of het nu gaat om een verhuizing, een verbouwing, of simpelweg extra ruimte. Onze opslaglocatie is te vinden aan de Archimedesweg 7 in Leeuwarden.

Gemakkelijke en flexibele opslag

Bij OpslagNL draait alles om het bieden van gemak voor onze klanten. Daarom hebben we flexibele opslagopties beschikbaar in Leeuwarden. Of je nu een opslagruimte zoekt voor een korte termijn of voor een langere periode, wij stemmen onze diensten af op jouw behoeften. Onze opslagruimtes zijn eenvoudig te bereiken, zodat je altijd snel toegang hebt tot je spullen wanneer je ze nodig hebt.

Voordelige opslag in Leeuwarden huren

Prijs is voor ons een cruciale factor, en we streven ernaar de goedkoopste te zijn met de beste service! In jouw regio garanderen we de laagste prijs. Vind je ergens anders toch een goedkopere opslagbox? Dan verlagen we onze prijs om je een beter aanbod te bieden.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren in Leeuwarden

Wil je een opslagruimte huren in Zwolle? Bij OpslagNL ben je aan het juiste adres. We bieden de ideale oplossing voor het veilig opslaan van al je spullen, of je nu gaat verhuizen, je huis aan het verbouwen bent of gewoon wat extra ruimte nodig hebt.

Ben je op zoek naar opslag in een andere plaats? Wij hebben ook locaties in EmmenGoorKampen, Apeldoorn, Zwolle en Emmeloord!

Voor de meest betaalbare opslag locaties in Leeuwarden moet je bij OpslagNL zijn. Reserveer nu! ✓ Betaalbaar ✓ Veilig ✓ Betrouwbaar.

Opslag Emmen
Vrijblijvend voorstel ontvangen

Op werkdagen ontvang je binnen 4 uur een voorstel of meer informatie op maat. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een voorstel.



    Contactgegevens

    Je vindt onze opslag aan de Archimedesweg 7 in Leeuwarden. Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken. Je kunt ons bereiken via de onderstaande contactgegevens:

    Tel: (088) 303 1400
    E-mail: info@opslagnl.nl 

    Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!