Opslagruimte huren in Goor

Ontdek de perfecte opslagoplossing in het hart van Goor bij OpslagNL, gelegen aan de Mossendamsdwarsweg 4. Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft voor uw bedrijfsinventaris, seizoensgebonden spullen of persoonlijke bezittingen, wij bieden de ideale ruimte om aan al uw opslagbehoeften te voldoen. Onze faciliteit combineert toegankelijkheid met beveiliging, waardoor u met een gerust hart uw kostbaarheden kunt opslaan. Ontdek vandaag nog de gemakken van onze goed onderhouden opslagruimtes en kies voor OpslagNL als uw vertrouwde partner in opslag in Goor.

Veilige en goed toegankelijke opslagruimtes

Een van de belangrijkste aspecten bij het huren van opslagruimte is de veiligheid van je spullen. Gelukkig kun je erop vertrouwen dat opslagruimtes in Apeldoorn goed beveiligd zijn. We slaan jouw spullen veilig en verwarmd op. Er hangt camerabeveiliging die ervoor zorgt dat je spullen veilig zijn opgeslagen en beschermd worden tegen diefstal en schade.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat ze opslagruimte goed toegankelijk is. Je wilt immers gemakkelijk bij je spullen kunnen wanneer dat nodig is. Daarom kun je direct bij je opslagbox terecht tussen 06:00 en 23:00 uur met een eigen sleutel en/of toegangscode.

OpslagNL

Opslagruimte op maat in Goor

Bij OpslagNL realiseren we ons dat iedereen specifieke opslagbehoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte opslagruimtes, zodat je exact de benodigde ruimte krijgt. Of je nu op zoek bent naar een compacte opslag voor seizoensgebonden spullen of een ruimere ruimte om je complete inboedel op te slaan, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Ontdek ons gevarieerde aanbod aan opslagruimtes in Goor, waarbij we verzekeren dat we de meest concurrerende tarieven hanteren! Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke online interface en kies de gewenste grootte voor jouw opslagunit (klein, middelgroot, groot) om direct alle beschikbare afmetingen te zien. Vraag je je af hoeveel kubieke meter je nodig hebt? Gebruik dan onze m³-calculator voor een nauwkeurige en op maat gemaakte schatting.

Opslag huren in Goor

De voordelen op een rijtje:

 • Opslag van huisraad, we slaan je spullen veilig en verwarmd op.
 • Laagste prijsgarantie, wij bieden betaalbare opslagruimtes.
 • Betrouwbaar, betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Huurtermijn vanaf 1 week, voor tijdelijke en langdurige opslag staan we voor je klaar.
 • Dagelijks toegang, tussen 06:00 en 23:00 uur heb je toegang met een eigen sleutel/toegangscode.
 • Per week opzegbaar.
 • Uniek alarm, elke opslagbox heeft zijn unieke alarm.
 • Camerabeveiliging, je spullen staan veilig opgeslagen.

Kies hieronder hoeveel opslagruimte je nodig hebt!

Opslagruimtes in Goor voor de laatste prijs

Kies de basisafmeting van jouw unit (klein, medium, groot) om alle beschikbare afmetingen te zien.
Of bel voor meer informatie naar: 088-3031400

 1. Klein
 2. Medium
 3. Groot

Of laat ons berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt!


Unitnaam Unit A Unit B Unit C
Vierkante meters 1 1 3
Kubieke meters 1 3 9
Afmetingen (B/D/H) 1x1x1 1x1x3 1x3x3
Omschrijving Ruimte voor 60 verhuisdozen of,2 driezitsbanken die op hun zijkant staan. Ruimte voor 90 verhuisdozen of,de inhoud van uw zolder. Ruimte voor 120 verhuisdozen of, de inhoud van uw zolder.
Prijs (€ per week) 1,04 4,62 10,38
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit D Unit E Unit F
Vierkante meters 4.5 6 7.5
Kubieke meters 13.5 18 22,5
Afmetingen (B/D/H) 3x1.5x3 3x2x3 3x2.5x3
Omschrijving Ruimte voor 125 verhuisdozen of, Gemiddeld 1 persoonshuishouden Ruimte voor 125 verhuisdozen of, Groot 1 persoonshuishouden De volledige inboedel van een 2 persoonshuishouden
Prijs (€ per week) 12,69 16,15 19,62
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit G Unit H Unit I Unit J
Vierkante meters 9 12 15 17.5
Kubieke meters 27 36 45 52.5
Afmetingen (B/D/H) 3x3x3 3x4x3 3x5x3 3.5x5x3
Omschrijving De inboedel van een 4 persoonshuishouden De inboedel van een 4 persoonshuishouden De inboedel van een 6 persoonshuishouden De inboedel van een 8 persoonshuishouden
Prijs (€ per week) 21,92 27,69 32,31 36,92
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online Boek direct online

Veilig en betrouwbaar

OpslagNL biedt veilige en verwarmde opslagruimtes voor jouw waardevolle spullen. Of het nu gaat om meubels, dozen of andere items, jouw eigendommen worden met de grootste zorg behandeld. Bij OpslagNL staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Je kunt erop vertrouwen dat jouw spullen in goede handen zijn, dankzij ons betrouwbare beveiligingssysteem. De veiligheid van jouw eigendom is onze prioriteit. Elke opslagbox is uitgerust met een uniek alarm, waardoor je zeker kunt zijn dat jouw bezittingen extra beveiligd zijn.

Flexibele huur

Of je nu op korte of lange termijn opslagruimte nodig hebt, wij staan voor je klaar. Met een minimale huurtermijn van slechts 1 week ben je flexibel in het plannen van jouw opslagperiode. Wij begrijpen dat jouw opslagbehoefte kan veranderen. Daarom kun je bij OpslagNL per week opzeggen, zonder lange verplichtingen.

Goedkope opslagbox huren in Goor

OpslagNL is ontstaan uit de groeiende vraag naar betaalbare opslagruimte. Met vestigingen in diverse steden, waaronder Goor, zijn wij bewezen de goedkoopste met de beste service. Wij begrijpen het belang van betaalbare opslag. Met onze laagste prijsgarantie zorgen wij ervoor dat je de meest voordelige opslagruimte krijgt in de regio. Vind je elders een lagere prijs? Wij passen onze prijs aan.

Toegang tot de opslagbox wanneer het uitkomt

Jouw opslagruimte is toegankelijk tussen 06:00 en 23:00 uur. Met een eigen sleutel of toegangscode heb je dagelijks gemakkelijk toegang tot je spullen.

Opslagruimte huren

Huur opslagruimte in Goor

OpslagNL heeft de oplossing voor het opslaan van jouw inboedel, motor of andere attributen. Stel, je gaat verhuizen van of naar Goor. Je woning staat bomvol met verhuisdozen en andere spullen. Of misschien moet je al wel uit je huidige woning maar heb je nog geen sleutel van jouw nieuwe paleis. Bij Opslag Goor van OpslagNL kun je snel en voordelig huren. Een flexibele en veilige opslagruimte voor al je spullen! Of het nu gaat om enkele dagen of enkele maanden je kan altijd bij ons terecht!

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste opslag in Goor. Met ons wordt verhuizen en het opslaan van spullen een stuk gemakkelijker. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je opslagruimte in een andere plaats? Wij hebben ook locaties in Emmen, ZwolleKampen, Apeldoorn en Emmeloord!

Voor de meest betaalbare opslag locaties in Goor moet je bij OpslagNL zijn. Reserveer nu! ✓ Betaalbaar ✓ Veilig ✓ Betrouwbaar.

Opslag Emmen
Vrijblijvend voorstel ontvangen

Op werkdagen ontvang je binnen 4 uur een voorstel of meer informatie op maat. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een voorstel.
  Contactgegevens

  Je vindt onze opslag aan de Mossendamsdwarsweg 4 in Goor. Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken. Je kunt ons bereiken via de onderstaande contactgegevens:

  Tel: (088) 303 1400
  E-mail: info@opslagnl.nl 

  Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!

  Benieuwd hoe OpslagNL Goor wordt beoordeeld? Bekijk dan onze beoordelingen op huren.nl.