Opslagruimte huren in Zwolle: De ideale oplossing voor het veilig opslaan van je spullen

Heb je opslag in Zwolle nodig, tijdelijk of voor de lange termijn? Of je nu gaat verhuizen, je huis aan het verbouwen bent of gewoon wat extra ruimte nodig hebt, het huren van opslagruimte aan de Marsweg 55E in Zwolle biedt de perfecte oplossing. Met een opslagruimte sla je gemakkelijk al je verhuismateriaal of andere spullen op, of het nu voor een paar dagen, weken of zelfs maanden is.

Veilige en goed toegankelijke opslagruimtes

Een van de belangrijkste aspecten bij het huren van opslagruimte is de veiligheid van je spullen. Gelukkig kun je erop vertrouwen dat opslagruimtes in Zwolle goed beveiligd zijn. We slaan jouw spullen veilig en verwarmd op. Er hangt camerabeveiliging die ervoor zorgt dat je spullen veilig zijn opgeslagen en beschermd worden tegen diefstal en schade. Je hebt dagelijkse toegang tot je opslagbox tussen 06:00 en 23:00 met een eigen sleutel en/of toegangscode.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat ze opslagruimte goed toegankelijk is. Je wilt immers gemakkelijk bij je spullen kunnen wanneer dat nodig is. Daarom kun je direct bij je opslagbox terecht tussen 06:00 en 23:00 uur met een eigen sleutel en/of toegangscode.

Opslagruimte op maat in Zwolle

Bij OpslagNL begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om opslagruimte. Daarom bieden wij opslagruimtes op maat, zodat je precies de ruimte krijgt die je nodig hebt. Of je nu een kleine opbergruimte zoekt voor seizoensgebonden spullen of een ruimere opslagruimte voor het bewaren van je complete inboedel, wij hebben de juiste oplossing voor je.

Onze opslagruimtes zijn voorzien van camerabewaking, zodat je met een gerust hart je spullen kunt opslaan. Of het nu gaat om waardevolle bezittingen, verhuisdozen of meubels, wij zorgen ervoor dat alles veilig en goed beveiligd is.

OpslagNL

Opslagruimtes beschikbaar in Zwolle

laagste prijs garantie!

Kies de basisafmeting van uw unit (klein, medium, groot) om alle beschikbare afmetingen te zien.
Of bel voor meer informatie naar: 088-3031400

 1. Klein
 2. Medium
 3. Groot
Unitnaam Unit A Unit B Unit C Unit D
Vierkante meters 1 1 2.5 3
Kubieke meters 1 3 7.5 9
Afmetingen (B/D/H) 1x1x1 1x1x3 1x2.5x3 1.5x2x3
Omschrijving Ruimte voor aantal verhuisdozen of,tweezitsbank die op zijn zijkant staat. Of wasmachine / droger Ruimte voor 40 verhuisdozen of, 1 driezitsbank die op zijn zijkant staat + wasmachine of droger Ruimte voor 60 verhuisdozen of, 2 driezitsbanken die op hun zijkant staan + wasmachine en droger Ruimte voor 90 verhuisdozen of,de inhoud van bijvoorbeeld uw zolder.
Prijs (€ per week) 1,04 4,62 8,65 9,23
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit E Unit F Unit G Unit H Unit I
Vierkante meters 3.75 4.50 5 6 7.5
Kubieke meters 11.25 13.50 15 18 22.5
Afmetingen (B/D/H) 1.5x2.5x3 1.5x3x3 2x2.5x3 2x3x3 3x2.5x3
Omschrijving Ruimte voor 90 verhuisdozen of,de inhoud van uw (grotere) zolder. Ruimte voor 100 verhuisdozen of,de inhoud van uw (grotere) zolder. Ruimte voor 120 verhuisdozen of,de inhoud van uw (grotere) zolder. Ruimte voor 125 verhuisdozen of,Gemiddeld 1 persoonshuishouden Ruimte voor 200 verhuisdozen of,Groot 1 persoonshuishouden
Prijs (€ per week) 11,08 12,46 13,85 15,23 17,31
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online Boek direct online Boek direct online
Unitnaam Unit J Unit K Unit L Unit M
Vierkante meters 9 10 12 15
Kubieke meters 27 30 36 45
Afmetingen (B/D/H) 3x3x3 4x2.5x3 4x3x3 5x3x3
Omschrijving De inboedel van een klein 2 persoonshuishouden (vierkante unit) De inboedel van een (groter) 2 persoonshuishouden. De inboedel van een normaal 2 persoonshuishouden Linnenkasten, woonkamer, 2 slaapkamers. De inboedel van een 4 persoonshuishouden meerdere slaapkamers met kasten.
Prijs (€ per week) 20,77 23,08 27,69 34,62
Reserveren Boek direct online Boek direct online Boek direct online Boek direct online

*Kortingen zijn al in bovenstaande bedragen verwerkt.

Gebruiksvriendelijkheid van de box

Bij het huren van opslagruimte is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de opslagruimte. Je wilt immers genoeg ruimte hebben om al je spullen op te slaan. OpslagNL heeft verschillende groottes beschikbaar, variënd van kleine opslagboxen tot grote ruimtes voor het opslaan van bijvoorbeeld meubels. Hierdoor vind je altijd een opslagruimte die perfect past bij de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. De opslag in Zwolle is makkelijk te bereiken met een auto of verhuisbusje zodat je makkelijk spullen kunt opslaan of juist weer ophalen.

Opslagruimte huren in Zwolle bij OpslagNL

Wil je een opslagruimte huren in Zwolle? Bij OpslagNL ben je aan het juiste adres. We bieden de ideale oplossing voor het veilig opslaan van al je spullen, of je nu gaat verhuizen, je huis aan het verbouwen bent of gewoon wat extra ruimte nodig hebt. Je vindt onze opslag locatie aan de Marsweg 55e in Zwolle.

Gemakkelijke en flexibele opslag

Bij OpslagNL streven we naar gemak voor onze klanten. Daarom bieden we flexibele opslagmogelijkheden in Zwolle. Of je nu slechts voor een korte periode opslagruimte nodig hebt of voor langere tijd, wij passen ons aan aan jouw wensen. Onze opslagruimtes zijn gemakkelijk toegankelijk, zodat je snel bij je spullen kunt als dat nodig is.

Voordelige opslag in Zwolle huren

Prijs is voor ons een belangrijk onderdeel, wij willen de goedkoopste zijn met de beste service! Wij zijn in jouw regio dan ook gegarandeerd de goedkoopste. Vind je een opslagbox toch ergens anders goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan.

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren in Zwolle

Wil je een opslagruimte huren in Zwolle? Bij OpslagNL ben je aan het juiste adres. We bieden de ideale oplossing voor het veilig opslaan van al je spullen, of je nu gaat verhuizen, je huis aan het verbouwen bent of gewoon wat extra ruimte nodig hebt.

Ben je op zoek naar opslag in een andere plaats? Wij hebben ook locaties in EmmenGoorKampen, Apeldoorn en Emmeloord!

Voor de meest betaalbare opslag locaties in Zwolle moet je bij OpslagNL zijn. Reserveer nu! ✓ Betaalbaar ✓ Veilig ✓ Betrouwbaar.

Opslag Emmen
Vrijblijvend voorstel ontvangen

Op werkdagen ontvang je binnen 4 uur een voorstel of meer informatie op maat. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een voorstel.
  Contactgegevens

  Je vindt onze opslag aan de Marsweg 55E in Zwolle. Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken. Je kunt ons bereiken via de onderstaande contactgegevens:

  Tel: (088) 303 1400
  E-mail: info@opslagnl.nl 

  Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!

  Benieuwd hoe OpslagNL Zwolle wordt beoordeeld? Bekijk dan onze beoordelingen op huren.nl.